Voeldekens

Met de voeldekens kan tijdens ligmomenten en rustmomenten activiteit aangeboden worden. De deken heeft een katoenen tussenvulling. Voor de achterzijde van de deken heeft u de keuzemogelijkheid tussen fleece en katoen.

Keuzemogelijkheden

De voorzijde van de deken kunt u zelf naar wens samenstellen met de volgende keuzemogelijkheden:

  • De afmeting van de deken.
  • De basiskleur van de deken. Voorafgaand aan het productieproces zullen wij u de geselecteerde stoffen met u overleggen. Hierna zullen wij uw wensen gaan realiseren.
  • Aantal vakken met voelmateriaal.
  • Soort voel materiaal zoals rammelaars, belletjes en knisperfolie.
  • Ophangpunten waardoor het mogelijk is om uw eigen favoriete materiaal eraan te bevestigen zoals een rammelaar, bijtring etc. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om regelmatig te variĆ«ren in materiaal om steeds andere prikkels te stimuleren.

Klik om te vergroten

De deken kan op 30 graden uitgewassen worden maar niet in de droger. Op de afbeeldingen worden voorbeelden getoond van eerder ontworpen voeldekens. Middels het keuzemenu kunt u zelf uw eigen voeldeken samenstellen. Wij hebben geen voorraad met voeldekens. Nadat wij het offerteformulier van u hebben ontvangen, sturen wij u een offerte op voor de door u samengestelde voeldeken. Op de offerte worden ook de geselecteerde stoffen getoond. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag om uw voeldeken te fabriceren. Wij streven ernaar om binnen 4 weken uw product te leveren. Indien de wachttijd langer duurt, zullen wij dit u laten weten.

Kostenindicatie

De roze deken op de afbeelding heeft een afmeting van 180×130 cm en de achterzijde is voorzien van fleece. Deze deken bevat geen voelmaterialen of ophangpunten en heeft een prijs vanaf 109,00 euro.

De blauwe deken op de afbeelding heeft een afmeting van 180×130 cm en de achterzijde is voorzien van fleece. De deken heeft vier vakken welke gevuld zijn met voelmateriaal, heeft vier ophangpunten voor eigen materialen en heeft een prijs voor 139,00 euro.

Vraag offerte aan