Over ons

SenSI oefenmaterialen is een kleinschalige onderneming, opgericht door moeder en dochter. Wij brengen onze expertise op het gebied van motoriek en het naai ambacht samen om te komen tot onze producten. Ons doel is het ontwerpen en creëren van oefenmaterialen afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de klant.

Ontstaan

SenSI oefenmaterialen is opgericht door Susan en Ilona Coppens, moeder en dochter. Ilona is fysiotherapeut en volgt de specialisatie tot kinderfysiotherapeut. Daarnaast is ze werkzaam als fysiotherapeut bij een kinderfysiotherapie praktijk en een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking Susan is werkzaam op de financiële administratie van een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierdoor heeft ze veel ervaring met de doelgroep. Daarnaast heeft Susan een passie voor naaien waar ze in haar vrije tijd intensief mee bezig is. Ilona was op zoek naar oefenmateriaal om het openen en sluiten van kledingsluitingen op een leuke en uitdagende manier te oefenen met haar patiënten. Zij gingen samen aan de slag om geschikt materiaal te ontwerpen waar zowel motoriek als kwaliteit de uitgangspunten waren. Het resultaat was een aankleedbeer welke erg goed werd ontvangen. Het groeide uit tot een gezamenlijke hobby om oefenmaterialen, afgestemd op de individuele wensen, te ontwerpen en creeeren. Dit resulteerde in de start van SenSI oefenmaterialen.

Werkwijze

De werkwijze die wij hanteren is afhankelijk van het product. Onze producten worden ontworpen en gecreëerd op basis van uw persoonlijke voorkeuren en wensen. In de productomschrijving staat vermeld welke keuzemogelijkheden wij bieden om het product af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Deze voorkeuren kunt u opgeven in het keuzemenu om een offerte aan te vragen.  Aan de hand van deze informatie zullen wij een definitieve offerte opstellen en naar u sturen. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag met het realiseren van uw producten. Afhankelijk van het product zal het product direct verstuurd worden en/of gefabriceerd worden. Onze product voorraden zijn beperkt. Op deze manier kunnen wij de kosten laag houden en producten gemakkelijk afstemmen op uw voorkeuren.